Hej!!

Vad kul att just Du är intresserad av låtskrivarkollot! 

Det kommer vara 4 intensiva dagar, 31/7 - 2/8, där vi ska utforska hur du skriver på bästa sätt. Vad är roligast? Vad gör dig osäker och hur tar du dig vidare i din låtskrivning? 

 

Vi kommer jobba mycket med att improvisera och att lyssna på varandra, hur man kan bygga vidare på någon annans idé! 

Klockan 13:00 börjar vi med samling på Fenix ungkulturhus, först har vi genomgång och kortare föreläsning om tex. olika sätt att börja skriva, komma loss när man fastnar och på vilka sätt olika låtar är uppbyggda. Sen blir det mer praktiska övningar efter fikat, och om vädret håller sitter vi utomhus, förhoppningen är att ni går hem med massor av tankar och idéer vid 17 tiden! Så vi ses alltså 4 timmar, 4 dagar efter varandra fullproppade med verktyg för hur man blir säkrare på hantverket att skriva låtar.

Mest fokus kommer ligga på text och analys... det är roligare än det låter! Men självklart kommer vi också spela men helt utan tvång och man behöver inte kunna något i förväg! Vi ska jobba med att skapa i huvudet, idéer som ni senare kan skriva klart till hela låtar. För målet med den här kursen är inte att skriva en massa färdiga låtar utan att få idéer och olika redskap för hur man kan gå vidare! 

Det här projektet riktar sig till högstadieelever men om du är i en annan ålder och tycker att det här låter jätte intressant så kan du också höra av dig så får vi se om vi kan sätta ihop något till hösten! 

Du anmäler dig genom att

fylla i den här blanketten. 

Har du fler frågor?

Maila mig på:

vera.kebbe@gmail.com

Tack! Meddelande skickat.